Tipărire

amber elixir oriflame

 

Fiecare parfum creeaza o poveste

In Oriflame, colaboram cu cei mai buni parfumieri din lume, care compun si rafineaza colectiile noastre unice de parfumuri, pentru a-ti oferi o noua ocazie de a-ti exprima personalitatea unica si de a-ti crea propria poveste.

 

Heliotrop

Desi are dimensiuni mici, heliotropul este magnific atat prin culoare cat si prin parfum, fiind unul dintre marii favoriti ai opulentelor gradini din epoca victoriana. Numele sau vine de la cuvintele grecesti helios (soare) si tropein (intoarcere), sugerand tendinta sa de a se intoarce inspre soare.

 

Ambră

Te-ai intrebat vreodata cum extrag parfumierii aroma ambrei? Intrucat ambra are un miros aproape imperceptibil daca nu este topita, parfumierii obtin aroma din amestecul diverselor rasini. Rezultatul este un acord dulce lemnos - teluric, ce capteaza caldura ambrei precum si stralucirea acesteia.

 

Pentru femeia senzuala

Inspirat de stralucirea misterioasa a ambrei, parfumierul Vicent Schaller a creat o aroma pentru femeia care emana o aura seducatoare. Un parfum asemenea desertului la apus de soare, scaldat in lumina aurie si invaluit in mister.

 

amber oriflame

Categorie: Blog