complex oriflame

 

Complexul Suedez de Infrumusetare Plus este o combinatie de antioxidanti derivati din algele arhipeleagului suedez si afine din padurile suedeze.

Cunoscut sub numele de "rege al antioxidantilor", ASTAXANTHINUL are un sistem de protectie de o eficienta unica. Acesta ajuta algele sa supravietuiasca atunci cand sunt expuse la conditii dure de mediu, transformandu-le de la verde la rosu intens, intrucat cantitati uriase de astaxanthin se acumuleaza, pentru a le proteja celulele impotriva deteriorarii.

Astaxanthinul are acelasi efect protector asupra oamenilor. Acesta protejeaza fiecare celula din corpul nostru impotriva radicalilor liberi si a inflamatiilor care produc leziuni si imbatranire prematura, imbunatateste lipidele din sange, nivelurile de colesterol, memoria si vederea.

 AFINELE

Afinele folosite provin din padurile Suediei si sunt o importanta sursa de vitamina C, fibre si antioxidanti. Acestea contin un grup foarte puternic de antioxidanti denumiti antocianine care apartin familiei de polifenoli si flavonoide. Acesta este pimentul care da afinelor culoarea de mov inchis. Antocianinele din afine sunt folosite pentru a imbunatati acuitatea vizuala si se numara printre substantele regasite in vinul rosu, care contribuie la sanatatea cardiovasculara.

BENEFICII: 

Imbunatateste aspectul pielii

  • reduce liniile fine si ridurile cu pana la 53%
  • imbunatateste elasticitatea pielii cu pana la 53%
  • reduce deshidratarea pielii cu pana la 56%

Protejeaza vederea

  • protectie ridicata UV
  • ochi mai putin obositi

Creste rezistenta si forta musculara

  • imbunatateste performanta muschilor
  • reduce inflamatia

  complex vitamine oriflame

 

Mai jos vedeti un scurt documentar despre acest produs.