Tipărire

 eleo inscriereorif

 

Rutina de ingrijire Eleo, pentru un par frumos si stralucitor

Poti utiliza samponul si balsamul cu o frecventa adaptata la nevoile parului tau. O data pe saptamana, pentru hranire intensa, aplica masca in locul balsamului. Finalizeaza rutina Eleo cu cateva picaturi de ulei adaptat tipului de par, aplicate inainte sau dupa coafare.

Uleiurile naturale de argan si trandafir, extractul din brusture si vitamina F confera instantaneu parului stralucire, suplete si un parfum incantator. In plus, uleiurile Eleo actioneaza in interiorul firelor de par, pentru a conferi acestuia un aspect mai sanatos si mai frumos cu fiecare zi.

Mod de folosire:

Se intinde o cantitate mica pe parul uscat, incepand cu zonele cele mai afectate. Doua pulverizari sunt optime pentru un par de lungime medie. Utilizati putin mai mult sau mai putin, in functie de lungimea parului.

Pentru a proteja firele de par in timpul coafatului si pentru a le conferi o stralucire superba, se aplica pe parul uscat cu prosopul, inainte de utilizarea oricaror produse de styling.

Se pulverizeaza la radacina firelor de par si se maseaza pe pielea capului. Se lasa timp de 2-3 minute sa actioneze, apoi parul se spala cu samponul Eleo.

Se amesteca cu masca sau balsamul de par Eleo, pentru o doza suplimentara de hranire somptuoasa.

Categorie: Blog