Prin Programul de Bun Venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Beneficiile Programului de Bun Venit:

PASUL 1

Inscrie-te la Oriflame si cumpara produse in valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog), in campania in care te-ai inscris. Revin-o in campania urmatoare si alege-ti, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 optiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din campania urmatoare celei in care te-ai inscris*. Daca omiti sa adaugi la comanda codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-in-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

*De exemplu: te-ai inscris in campania 1 - adauga produsul cadou Pasul 1 la prima ta comanda din campania 2.

cadouri oriflame

 

PASUL 2

Revin-o in campania imediat urmatoare inscrierii si cumpara produse in valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog). In prima comanda din urmatoarea campanie alege-ti, pentru numai 7 lei, una din cele 4 optiuni de produse de la Pasul 2.

Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din a doua campanie de la inscriere**. Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey, pentru 7 lei.

**De exemplu: te-ai inscris in campania 1 - adauga produsul cadou Pasul 2 la prima ta comanda din campania 3.

cosmetice

 

PASUL 3

Ramai alaturi de noi si in cea de-a treia campanie si cumpara produse in valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog). La prima comanda din campania urmatoare alege-ti, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 optiuni de produse de la Pasul 3.

Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din cea de-a treia campanie de la inscriere***. Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat parfumul Eclat Femme, pentru 10 lei.

***De exemplu: te-ai inscris in campania 1 - adauga produsul cadou Pasul 3 la prima ta comanda din campania 4.

parfum oriflame

 

PROGRAM 1

Plaseaza comenzi de 200 lei* (pret de catalog) in fiecare din campaniile 2,3 si 4 din 2018. Vei primi automat Ochelarii de soare Uptown Chic, pentru numai 9 lei, in comanda din C5 2018.

* Pragul de 200 lei poate fi atins (in fiecare campanii) din comenzi cumulate (ex: in C2, nivelul de 200 lei poate fi realizat din 2 comenzi, una de 150 lei, iar cealalta de 50 lei).

ochelari soare

 

PROGRAMUL 2

Plaseaza comenzi de 400 lei* (pret de catalog) in fiecare din campaniile 2,3 si 4 din 2018. Vei primi automat Geanta-plic Uptown Chic, pentru numai 19 lei, in comanda din C5 2018.

* Pragul de 400 lei poate fi atins (in fiecare dintre campanii) din comenzi cumulate (ex: in C2, nivelul de 400 lei poate fi realizat din 2 comenzi, una de 150 lei, iar cealalta de 250 lei).

geanta plic

 

Atentie! Primirea produsului este conditionata de plasarea unei comenzi in campania 5 din 2018. 

Programul de loialitate este destinat exclusiv clientilor fideli! Recrutii care participa la un Program de bun venit in curs de desfasurare nu pot participa la programul de loialitate.