Beneficiile Programului de Bun Venit:

PASUL 1

Inscrie-te la Oriflame si cumpara produse in valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog), in campania in care te-ai inscris. Revin-o in campania urmatoare si alege-ti, pentru numai 5 lei, un produs din cele 3 optiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din campania urmatoare celei in care te-ai inscris. Daca omiti sa adaugi la comanda codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-in-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

 

cadouri

 

PASUL 2

Revin-o in campania imediat urmatoare inscrierii si cumpara produse in valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog). In prima comanda din urmatoarea campanie alege-ti, pentru numai 7 lei, una din cele 3 optiuni de produse de la Pasul 2.

Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din a doua campanie de la inscriere. Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey, pentru 7 lei.

 

oriflame cosmetics

 

PASUL 3

Ramai alaturi de noi si in cea de-a treia campanie si cumpara produse in valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog). La prima comanda din campania urmatoare alege-ti, pentru numai 10 lei, un produs din cele 3 optiuni de produse de la Pasul 3.

Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din cea de-a treia campanie de la inscriere. Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat parfumul Eclat Femme, pentru 10 lei.

 

parfum beauty

 

 

Beneficiile Programului de Bun Venit:

PASUL 1

Inscrie-te la Oriflame si cumpara produse in valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog), in campania in care te-ai inscris. Revin-o in campania urmatoare si primesti setul format din rujul The ONE Colour Obsession & tus-ul stilou pentru pleoape The ONE in valoare de 77.80 lei,  pentru numai 5 lei.

 

ruj cadou

 

PASUL 2

Revin-o in campania imediat urmatoare cu o comanda de 250 lei si primesti portofelul Linnea, in valoare de 79.99 lei, pentru numai 7 lei.

 

portofel vara

 

PASUL 3

Ramai alaturi de noi si in cea de-a treia campanie si cumpara produse in valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog). Vei primi geanta Linnea, in valoare de 169.99 lei, pentru numai 10 lei, o data cu următoarea ta comanda.

 

geanta cadou

 

PROGRAM 1

Plaseaza comenzi de 200 lei* (pret de catalog) in fiecare din campaniile 2,3 si 4 din 2018. Vei primi automat Ochelarii de soare Uptown Chic, pentru numai 9 lei, in comanda din C5 2018.

* Pragul de 200 lei poate fi atins (in fiecare campanii) din comenzi cumulate (ex: in C2, nivelul de 200 lei poate fi realizat din 2 comenzi, una de 150 lei, iar cealalta de 50 lei).

ochelari soare

 

PROGRAMUL 2

Plaseaza comenzi de 400 lei* (pret de catalog) in fiecare din campaniile 2,3 si 4 din 2018. Vei primi automat Geanta-plic Uptown Chic, pentru numai 19 lei, in comanda din C5 2018.

* Pragul de 400 lei poate fi atins (in fiecare dintre campanii) din comenzi cumulate (ex: in C2, nivelul de 400 lei poate fi realizat din 2 comenzi, una de 150 lei, iar cealalta de 250 lei).

geanta plic

 

Atentie! Primirea produsului este conditionata de plasarea unei comenzi in campania 5 din 2018. 

Programul de loialitate este destinat exclusiv clientilor fideli! Recrutii care participa la un Program de bun venit in curs de desfasurare nu pot participa la programul de loialitate.

Prin Programul de Bun Venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Beneficiile Programului de Bun Venit:

PASUL 1

Inscrie-te la Oriflame si cumpara produse in valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog), in campania in care te-ai inscris. Revin-o in campania urmatoare si alege-ti, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 optiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din campania urmatoare celei in care te-ai inscris*. Daca omiti sa adaugi la comanda codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-in-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

*De exemplu: te-ai inscris in campania 1 - adauga produsul cadou Pasul 1 la prima ta comanda din campania 2.

cadouri oriflame

 

PASUL 2

Revin-o in campania imediat urmatoare inscrierii si cumpara produse in valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog). In prima comanda din urmatoarea campanie alege-ti, pentru numai 7 lei, una din cele 4 optiuni de produse de la Pasul 2.

Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din a doua campanie de la inscriere**. Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey, pentru 7 lei.

**De exemplu: te-ai inscris in campania 1 - adauga produsul cadou Pasul 2 la prima ta comanda din campania 3.

cosmetice

 

PASUL 3

Ramai alaturi de noi si in cea de-a treia campanie si cumpara produse in valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog). La prima comanda din campania urmatoare alege-ti, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 optiuni de produse de la Pasul 3.

Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din cea de-a treia campanie de la inscriere***. Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat parfumul Eclat Femme, pentru 10 lei.

***De exemplu: te-ai inscris in campania 1 - adauga produsul cadou Pasul 3 la prima ta comanda din campania 4.

parfum oriflame