Creste valoarea nutritiva a meselor tale zilnice cu noua pudra proteica!
Pudra Proteica - o formula originala a profesorului Stig Steen, dezvoltata pentru a sustine nevoile nutritionale ale pacientilor sai. Creata cu amestecul sau unic, de inalta calitate, de proteine si fibre dietetice, este solutia perfecta pentru cresterea valorii nutritive a meselor tale zilnice.
In ce pot adauga pudra proteica?
Pudra proteica poate fi adaugata intr-o serie larga de mancaruri si bauturi - fie in timpul gatirii/coacerii fie amestecand-o la masa, chiar inainte de servire.
Cum ar trebui sa o adaug?
Adauga o lingura (18g) de pudra in mancarea sau bautura ta si amesteca bine.
Pudra proteica contine:
- Macese: o sursa naturala de fibre dietetice si vitamina C.
- Fibre din sfecla de zahar: contine, in mod natural, fibre dietetice. Nu contine gluten.
- Mar Golden: bogat in fibre dietetice si vitamina C.
- Oua: o sursa naturala valoroasa de proteine.
- Proteina de mazare: nu contine colesterol si lactoza.
- Proteine din zer: proteine complete din lapte.
De ce este proteina atat de importanta?
Proteinele sunt o parte esentiala din miliardele de celule pe care organismul le creeaza in fiecare zi. Prin furnizarea de aminoacizi - celule fundamentale ale organismului tau, proteinele ajuta organismul sa efectueze o multime de functii - de la repararea tesutului pana la crearea de enzime. Pudra proteica iti completeaza perfect alimentatia, asigurand 8 grame de proteina de inalta calitate per portie.
Poti gati o multitudine de feluri de mancare delicioase prin adaugarea Pudrei Proteice. Iata o reteta:
Paine Wellness
INGREDIENTE:
- 350g apa calduta
- 6g drojdie uscata, sau 12g drojdie proaspata
- 190g faina integrala
- 2 linguri Pudra Proteica
- 25g seminte de in
- 75g cereale integrale coapte (hrisca, grau, orez brun, secara)
- 25g seminte de floarea soarelui
- 25g seminte de dovleac
- 3g sare
PREPARARE:
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un bol, amesteca apa calda si drojdia si lasa compozitia rezultata timp de 5 minute. In acest timp, combina si amesteca celelalte ingrediente intr-un bol separat.
Adauga ingredientele uscate in compozitia cu drojdie si amesteca-le bine, apoi adauga-le intr-o forma de paine unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Acoper-o cu un prosop si asaz-o la crerscut intr-un loc cald pana cand isi dubleaza dimensiunea (aprox. 30 minute).
Se coace in cuptor timp de 60 minute. Scoate painea din forma si las-o la racit inainte de a o taia.
Sursa foto: https://ro.oriflame.com